Wizard 101 – Αναβάθμιση 21.08.2013 Μέρος 1ο | Dvrean Paixnidia

Ξόρκια – Αποστολές – Μπουντρούμια

– Αλλάζει το Ανακάτεμα

Το Ανακάτεμα αλλάζει. Το Ανακάτεμα δεν ήταν ποτέ μία κάρτα που θα χρησιμοποιούταν ανεξέλεγκτα. Κάθε κάρτα ανακατέματος που έχετε στην τράπουλά σας ή σε χρυσή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά σε κάθε μάχη και δεν επιστρέφεται στην τράπουλά σας μόλις χρησιμοποιηθεί.

Μπορείτε ακόμη να τοποθετήσετε πολλά αντίγραφα του Ανακατέματος στην τράπουλά σας, όσο η τράπουλά σας το επιτρέπει, όπως επίσης και πολλαπλά αντίγραφα των Καρτών Θησαυρού. Κάθε Ανακάτεμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά σε κάθε μάχη, αλλά θα πρέπει να αποθηκεύσετε στην τράπουλά σας περισσότερες από μία τέτοιες κάρτες, καθώς κάθε φορά που χρησιμοποιείται, η κάρτα Ανακατέματος δεν επιστρέφει γι αυτή τη μάχη.

Αυτό αφορά σε κανονικές κάρτες Ανακάτεμα που έχετε, καθώς και στις κάρτες Ανακάτεμα που δίνουν αντικείμενα και κατοικίδια.

– Αναβάθμιση απαιτήσεων για το ξόρκι βαθμού 10

Προηγουμένως, οι αποστολές για τα ξόρκια του επιπέδου 88 απαιτούσαν να έχετε ολοκληρώσει την αποστολή Κατοικίδιου του επιπέδου 78 της Σχολής σας.

Αυτό ήταν λάθος και πλέον απαιτείται η προηγούμενη αποστολή για Ξόρκι, προκειμένου να πάρετε την αποστολή ξορκιού για το επίπεδο 88.

* Δεν επηρεάζονται παίκτες που έχουν ολοκληρώσει την αποστολή ξορκιού του επιπέδου 88

* Παίκτες που βρίσκονται στη διαδικασία να κάνουν αυτή την αποστολή, θα πρέπει να ελέγξουν τις αποστολές τους για οποιεσδήποτε αλλαγές στις απαιτήσεις.

* Παίκτες που δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει την αποστολή ξορκιού του επιπέδου 88 θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις νέες απαιτήσεις, προτού προχωρήσουν.

– Αναβάθμιση των ξορκιών ζημιάς επιπέδου 10.

Εάν είστε τουλάχιστον επίπεδο 88 και έχετε ολοκληρώσει την αποστολή ξορκιού του επιπέδου 68, μιλήστε στον Καθηγητή σας για να πάρετε μία αποστολή για το ξόρκι επιπέδου 88

Σχολή Ζωής

Για να μπορέσετε να πάρετε την αποστολή «Βράχοι κι Αγκάθια» οι Μάγοι Ζωής θα πρέπει να έχετε το Ξόρκι Νάνος Κήπου και να είστε στο επίπεδο 88 ή υψηλότερο.

Σχολή Ισορροπίας

Για να πάρετε την αποστολή «Αίλουρος», οι Μάγοι Ισορροπίας πρέπει να έχετε μάθει το Ξόρκι Χίμαιρα και να είστε στο επίπεδο 88 ή υψηλότερο.

Σχολή Θανάτου

Για να πάρετε την αποστολή «Ένα Μικρό Ξεσκόνισμα», οι Μάγοι Θανάτου πρέπει να έχετε μάθει το Ξόρκι Τέρας του Δρ. Γατουλάιν και να είστε επίπεδο 88 ή υψηλότερο.

Σχολή Μύθου

Για να πάρετε την αποστολή «Σημειώσατε την Ημέρα», οι Μάγοι Μύθου πρέπει να έχετε μάθει το Ξόρκι Βασιλίσκος και να είστε επίπεδο 88 ή υψηλότερο.

Σχολή Καταιγίδας

Για να πάρετε την αποστολή «Καιρικά Φαινόμενα», οι Μάγοι Καταιγίδας πρέπει να έχετε μάθει το Ξόρκι Σειρήνα και να είστε επίπεδο 88 ή υψηλότερο.

Σχολή Πάγου

Για να πάρετε την αποστολή «Έρχεται ο Χειμώνας», οι Μάγοι Πάγου πρέπει να έχετε μάθει το Ξόρκι Μαμούθ και να είστε επίπεδο 88 ή υψηλότερο.

Σχολή Πυρός

Για να πάρετε την αποστολή «Ήπιος με Φλογερός», οι Μάγοι Πυρός πρέπει να έχετε μάθει το Ξόρκι Βροχή Πυρός και να είστε επίπεδο 88 ή υψηλότερο.

– Οι παρακάτω αναβαθμίσεις έχουν γίνει σε Αποστολές και Μπουντρούμια της Σπείρας.

* Πνίχτης Καλικάντζαρος, Νυχτοκαλικάντζαρος, Κατάμαυρος Καλικάντζαρος, Λεηλάτης Καλικάντζαρος Χομπ, Αιμαφέντης Καλικάντζαρος Χομπ και Δαίμονας Καλικάντζαρος Χομπ, τώρα προσμετρώνται για την απόκτηση των σημάτων καταστροφής Γκόμπλιν

* Οι παίκτες πλέον δεν μπορούν να ξεγλιστρούν από τον Δρ. Κατζενστάιν για να φτάσουν στον Γκρανκ.

* Ο Σερ Πάικ Ντελ Λάγκο πλέον δεν θα μπλοκάρει τους παίκτες που αποσυνδέθηκαν ή βγήκαν από το παιχνίδι στη διάρκεια της συνομιλίας μαζί του.

* Η Κουθάλλα αντικαταστάθηκε από στόχος στην αποστολή «Προσεγγίζοντας τους Πυλώνες» – τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τον Yogash!

* Ο Βοηθός Αποστολών θα είναι πιο έξυπνος σχετικά με το ποια αποστολή να διαλέξετε και πολλά προβλήματα κατεύθυνσης με τον Βοηθό Αποστολών έχουν λυθεί.

* Πλέον είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε το αντικείμενο αποστολής που χρειάζεστε, με πολλές «Νίκησε και Συγκέντρωσε» αποστολές στην Σελέστια και στην Ζαφάρια! Ναι!

* Το Πάρκο Κένσιγκτον στην Μάρλεϊμπόουν έχει συντομευθεί

* Τα σεντούκια δεύτερης ευκαιρίας του Αμφιβάτων και του Πράξος είναι τώρα διαθέσιμα στην Σελέστια

* Οι παίκτες δεν μπορούν πλέον να κόβουν δρόμο στο μπουντρούμι του Μαύρου Παλατιού στη Ζαφάρια, εκμεταλλευόμενοι το μυστικό πέρασμα στο Αφεντικό.

– Οι παρακάτω αναβαθμίσεις έχουν γίνει στα Ξόρκια:

* Όταν η Δυνατή Παγίδα εφαρμόζεται στο Αντιχτύπημα, η περιγραφή του ξορκιού θα προσθέτει άμεσα ένα +10% στη συνολική ζημιά του ξορκιού (όχι ανά βόλο). Το ίδιο το ξόρκι δούλευε πάντα σωστά, όμως η περιγραφή του ξορκιού δεν έδινε τις σωστές πληροφορίες.

* Θα εμφανίζεται το σωστό επίπεδο σχετικά με το κόστος σε βόλους για τα ξόρκια στα τσιράκια Τρολ και Κύκλωπας Μύθου

* Η Σκοτεινή Συμφωνία δεν μπορεί πλέον να γητευτεί με ξόρκια ζημιάς, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη η Ακονισμένη Λεπίδα

* Η Κάρτα Θησαυρού Ζωής «Μαύρη Χήρα» έχει πλέον αλλάξει σε “Green Widow”

* Το κείμενο της Σούπερνόβα θα φαίνεται ξανά όταν γίνεται Κρίσιμο

* Οι Αύρες που κάνουν τα Κατοικίδια δεν θα επισκιάζουν τις Αύρες που κάνουν οι παίκτες

Χτενίσματα!

Έχουμε από καιρό παρατηρήσει ότι ένα από τα βασικότερα αιτήματα των νεαρών Μάγων είναι η ικανότητα να βγάλουν τα καπέλα τους και να μπορούν να αλλάζουν τα μαλλιά τους. Τώρα, μπορείτε να κάνετε και τα δύο με ένα απλό αντικείμενο: ένα χτένισμα!

Τα χτενίσματα μπορούν να αγοραστούν από το Κατάστημα Κορωνών, στην καρτέλα των Αξεσουάρ.

Θα χρειαστεί να διαλέξετε χρώμα, όταν κάνετε την αγορά, καθώς το χρώμα των μαλλιών δεν μπορεί να βαφτεί.

Τα Χτενίσματα θα μπορούν να συρράβονται στα καπέλα και επίσης θα δίνονται ως ανταμοιβή από Αφεντικά σε όλη την Σπείρα (σε διάφορα χρώματα)!

Υπάρχουν πέντε στυλ για να ξεκινήσετε:

Housemartin – ένα κοντό, στο ύψος του αυτιού, χτενισμα τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια

Kestrel – ένα κοντό, στο ύψος των ώμων, χτένισμα με μεγάλη φράντζα τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια

Martlet – παρόμοιο χτένισμα με το Kestrel, με την προσθήκη αξεσουάρ τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια

Owl – ένα χτένισμα μέσου μήκους, με μεγάλη φράντζα τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια

Swan – ένα κομψό χτένισμα για κορίτσια και ένα κυματιστό κοντό στυλ για τα αγόρια

Θα δούμε την δημοφιλία αυτών των Χτενισμάτων και θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο να μπουν νέα στυλ τόσο με όσο και χωρίς αξεσουάρ.

Aucun commentaire

To comment you need to be logged in!

http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com