Catégories
Uncategorized

The Settlers Online – Περισσότερος χώρος στο νησί σας | Dvrean Paixnidia

Αγαπητοί Άποικοι,

Σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν πολλά χαλίκια, πέτρες και βουνά στα νησιά σας. Και αν σας λέγαμε ότι θα είναι σύντομα δυνατό να τα αφαιρέσετε ώστε να έχετε περισσότερο χώρο στο νησί σας;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ

Μετά την προσθήκη νέων κτιρίων του Συστήματος Επιστήμης, πολλοί παίκτες μας ζήτησαν να βρεθεί μια λύση ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος στο νησί τους. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η ανάπτυξη της αποικίας σας είναι σημαντική υπόθεση και για αυτό σκεφτήκαμε μια λύση για εξοικονόμηση περισσότερου χώρου στο νησί σας.

Με τη βοήθεια 3 ειδικών βοηθημάτων, που θα προστεθούν στο παιχνίδι σε κάποια από τις επόμενες εκδόσεις του παιχνιδιού, θα έχετε τη δυνατότητα να αφαιρείτε χαλίκια, πέτρες και βουνά από το νησί σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε σημεία του νησιού σας στα οποία μέχρι τώρα δεν είχατε τη δυνατότητα πρόσβασης. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τα νέα βοηθήματα παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Σε κάποια από τις επόμενες αναβαθμίσεις του παιχνιδιού, θα προστεθούν 3 νέα βοηθήματα στο παιχνίδι: ο Πυροτεχνουργός, ο Πυροδότης και η Ομάδα κατεδάφισης! Αυτοί οι ειδικοί θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ελευθερώσετε περισσότερο χώρο για να χτίσετε περισσότερα κτίρια στο νησί σας αφαιρώντας χαλίκια, πέτρες και βουνά.

– Όνομα: Πυροτεχνουργός

Ένας πρώην κανονιέρης, που ακόμα και στη σύνταξη, είναι παθιασμένος με τα εκρηκτικά.

Μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε χώρο χτισίματος, κατεδαφίζοντας σωρούς χαλικιών.

– Όνομα: Πυροδότης

Οι πρόγονοί του – αν και δεν έζησαν πολύ – του μετέδωσαν πολλές γνώσεις πάνω στην τέχνη του να καταστρέφεις πράγματα.

Θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τους βράχους από το νησί σας.

– Όνομα: Ομάδα κατεδάφισης

Μία ομάδα κυρίων με σοβαρό ύφος, που έχουν μία ακόρεστη όρεξη για φωτιά και καταστροφή.

Θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τα βουνά από το νησί σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΡΑΧΩΝ

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, θα έχετε στη διάθεση σας διάφορους ειδικούς που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το νησί σας από τους βράχους.

Κατά την ενσωμάτωση του χαρακτηριστικού, θα εισαχθούν και 3 διαφορετικά είδη βράχων στο παιχνίδι: χαλίκι (μικρό), πέτρα (μεσαίο) και βουνό (μεγάλο). Επίσης θα υπάρχουν 5 διαφορετικοί σχηματισμοί βράχων.

Επιπλέον Πληροφορίες:

Για να σιγουρευτείτε ότι κάθε βουνό που αφαιρείτε σας παρέχει τον κατάλληλο ελεύθερο χώρο για χτίσιμο, θα πραγματοποιηθούν κάποιες τροποποιήσεις στην τοποθέτηση των βράχων στο νησί σας. Μη ξεχνάτε επίσης ότι θα έχετε τη δυνατότητα να αφαιρέσετε συγκεκριμένους βράχους και όχι όλους από το νησί σας.

ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ

Με τη βοήθεια των σωστών ειδικών, η αφαίρεση βράχων από το νησί σας θα είναι παιχνιδάκι. Θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα βοηθήματα Πυροτεχνουργός, Πυροδότης και Ομάδα Κατεδάφισης, όχι μόνο ολοκληρώνοντας αναζητήσεις αλλά και από το μαγαζί του Εμπόρου στην κατηγορία “Μαύρη Αγορά”.

Πρώτα θα πρέπει να βρείτε μερικούς βράχους που θα μπορείτε να αφαιρέσετε από το νησί σας. Όπως σας αναφέραμε και προηγουμένως υπάρχουν τρεις τύποι βράχων με δυνατότητα αφαίρεσης: τα χαλίκια, οι πέτρες και τα βουνά. Ας υποθέσουμε ότι βρήκατε ένα βουνό και θέλετε να το αφαιρέσετε.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να βρείτε το κατάλληλο βοήθημα από το Μενού του Αστεριού (στην περίπτωση του βουνού θα χρειαστείτε το βοήθημα Ομάδα Κατεδάφισης). Απλά κάντε κλικ στο βοήθημα για να το ενεργοποιήσετε για το συγκεκριμένο είδος βράχου (π.χ. Βουνό).

Η ενεργοποίηση του βοηθήματος θα στείλει τους αντίστοιχους ειδικούς στο βουνό που επιλέξατε. Όσο μεγαλύτερο είναι το βουνό τόσο περισσότερο χρόνο θα χρειάζονται οι ειδικοί σας για να το καταστρέψουν. Ο εναπομείναντα χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση της κατεδάφισης θα εμφανίζεται πάνω από τον βράχο που πρόκειται να αφαιρεθεί.

Η υπεύθυνη ομάδα για κατεδάφιση βράχων θα σας ενημερώσει όταν θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη διαδικασία. Όταν θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη διαδικασία, ένα ειδικό σύμβολο θα αιωρείται πάνω από τον αντίστοιχο βράχο.

Μα αφαίρεση βράχων χωρίς έκρηξη γίνεται; Φυσικά και δεν γίνεται! Αφού επιλέξετε τον βράχο που θέλετε να αφαιρέσετε (κάνοντας κλικ πάνω του), θα ακολουθεί μια έκρηξη.

Και όλα αυτά θα έχουν ως αποτέλεσμα… ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ!

Μην ξεχνάτε ότι οι παραπάνω πληροφορίες αφορούν την τρέχουσα μορφή του χαρακτηριστικού. Η τελική του έκδοση είναι πιθανό διαφέρει.

Σας ευχόμαστε Καλό Εποικισμό!

Η ομάδα του The Settlers Online

http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com