Αγαπητοί μας Βασιλιάδες και Βασίλισσες
Έχουμε κάνει επανεξισορρόπηση σε κάποια από τα Μεγάλα Κτίρια για να φέρουμε νέες χρήσεις για αυτά στον πολεμικό χάρτη των συντεχνιών. Αυτό σημαίνει πως τα Μεγάλα σας Κτίρια θα είναι άμεσα χρήσιμα όταν θα εφαρμοσθεί ο πόλεμος των συντεχνιών, δίνοντας στη συντεχνία σας χρήσιμα bonus από την αρχή.
Δείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες:
– Σθεναρή Αντίσταση
Ισχύει για: Άγιο Βασίλειο, Deal Castle
Έχουμε επεκτείνει τη χρήση αυτών των κτιρίων ώστε να παρέχουν bonus υποστήριξη για τον πόλεμο των συντεχνιών (GvG), ενισχύοντας έτσι την άμυνα στους τομείς της συντεχνίας.
Επίσης μετονομάσαμε την Αμυντική ενίσχυση σε Σθεναρή Αντίσταση, και τώρα θα δίνει +3% bonus σε άμυνα ΚΑΙ +3% σε επίθεση, για κάθε επίπεδο του Μεγάλου Κτιρίου, όταν ο στρατός σας αμύνεται.
– Στρατιωτική Ενίσχυση
Ισχύει για: Καθεδρικό του Άαχαν, Castel del Monte, Άγαλμα του Δία
Έχουμε επεκτείνει τη χρήση αυτών των κτιρίων έτσι ώστε το επιθετικό bonus να έχει αποτέλεσμα και στον χάρτη των συντεχνιών (GvG Map).
Το Στρατιωτικό bonus θα δίνει τώρα +3% στην επίθεση ΚΑΙ +3% στην άμυνα, για κάθε επίπεδο Μεγάλου Κτιρίου, όταν ο στρατός σας κάνει επίθεση.
* Να θυμάστε ότι το Μοναστήρι και οι Πύργοι Φωτιάς δε θα συμβάλουν στο χαρακτηριστικό GvG (πόλεμο συντεχνιών) κι έτσι δε θα δεχθούν αλλαγές.
Αυτές οι αλλαγές θα εφαρμοσθούν στην επόμενη αναβάθμιση (1,20). Η ανακοίνωση γίνεται νωρίτερα γιατί θέλουμε να είστε προετοιμασμένοι προκαταβολικά για τις αλλαγές της αναβάθμισης, ώστε να αποφύγουμε τις εκπλήξεις.