Drakensang Online – Release 121 | Dvrean Paixnidia


Με την έκδοση 121 η δράση στο Drakensang Online παίρνει πιο ζωντανές διαστάσεις και θα φαίνεται πλέον στο παιχνίδι όταν δέχονται χτύπημα τα τέρατα με τη βοήθεια animations. Εκτός από αυτό κάναμε κάποιες βολικές αλλαγές στο παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τα παράθυρα συνομιλίας και το όνομα του χαρακτήρα σας στο παιχνίδι (συνεχίζετε να εμφανίζετε στους συμπαίχτες σας μόνο εσείς έχετε την επιλογή να μην το βλέπετε) καθώς και να κάνετε κάποιες βασικές ρυθμίσεις μόνοι σας. Επιπλέον, μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνιση του Drakensang Online χρησιμοποιώντας την λειτουργία παρεμπόδισης διάχυτου φωτισμού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα χαρακτηριστικά και εξηγήσεις για συγκεκριμένες διορθώσεις σφαλμάτων θα βρείτε παρακάτω!

Νέα χαρακτηριστικά

– Animations όταν δέχεται χτύπημα ένα τέρας. Η δράση στο Drakensang Online γίνεται πλέον πιο έντονη: Από εδώ και πέρα όταν ένα τέρας δέχεται χτύπημα ή το πετυχαίνει ένα τόξο ή άλλο όπλο θα έχει ένα animation. Αυτά τα εφέ θα δίνουν μια πιο αληθινή αίσθηση στη μάχη. Ελπίζουμε να σας αρέσει αυτή η αλλαγή και περιμένουμε με ανυπομονησία να ακούσουμε τα σχόλια σας. Με βάση αυτή την αλλαγή θα προσθέτουμε σταδιακά και άλλα οπτικά εφέ.

– Παρεμπόδιση διάχυτου φωτισμού. Το νέο σύστημα παρεμπόδισης διάχυτου φωτισμού δημιουργεί μια σκίαση γύρω από τα αντικείμενα και είναι πιο ευκρινές το περίγραμμα τους. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι απενεργοποιημένο από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να το ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις του κύριου μενού. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το χαρακτηριστικό απαιτεί CPU υψηλής έντασης και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απόδοση των γραφικών του παιχνιδιού.

– Ελεύθερα ρυθμιζόμενα πλήκτρα. Σε απάντηση της επιθυμίας που έχετε εκφράσει τόσο συχνά στο φόρουμ, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να ρυθμίσετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου μόνοι σας και να τις προσαρμόσετε όπως επιθυμείτε. Ωστόσο, ορισμένες βασικές λειτουργίες, όπως η χρήση του ποντικιού για να τρέχετε, πρέπει να παραμείνουν ως έχουν.

– Ονόματα χαρακτήρων και συνομιλίες σε συννεφάκι. Στις ρυθμίσεις μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να εμφανίζεται το όνομα του χαρακτήρα σας πάνω από το χαρακτήρα. Οι άλλοι παίχτες θα συνεχίσουν να βλέπουν το όνομα σας, εσείς μόνο δεν θα το βλέπετε. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε τις συνομιλίες σε συννεφάκι.

– Φίλτρο εντός του παιχνιδιού για τις κατατάξεις PvP. Μπορείτε πλέον να βρείτε στο παράθυρο κατατάξεων το αντίστοιχο φίλτρο για να μπορείτε να συγκρίνετε πιο γρήγορα και εύκολα την κατάταξη σας σε σχέση με τα άλλα μέλη του σιναφιού σας.

– Αναβίωση του Kingshill. Η Επιδρομή στο Kingshill είχε δραματικά αποτελέσματα και η καταστροφή που υπέστη η πόλη είναι ακόμα εμφανής. Για να επανέλθει η πόλη σε φυσιολογικούς ρυθμούς σας παρέχουμε μια σειρά από NPC που θα σας βοηθήσουν με τις μοναδικές τους κινήσεις να αποκαταστήσετε τις ζημιές της πόλης. Θα βρείτε ακόμα ορισμένους πολίτες που θα παραπονιούνται για τις ζημιές και άλλους που ήδη επισκευάζουν την πόλη και καταπολεμούν τις φωτιές.

– Σήμανση χάρτη και αρίθμηση αποστολών. Ολοκληρώσαμε τις σημάνσεις των παλιών περιοχών στους χάρτες και την αρίθμηση των τίτλων αποστολών για το επόμενο τμήμα, την περιοχή του Slifmoor. Έγινε επεξεργασία 50 αποστολών, ξεκινώντας από το Άδυτο του Βέριαν.

– Εξοπλισμός του Πολυμήχανου Νάνου στο Άδυτο του Βέριαν (Ατσάλι Slifmoor). Θα βρείτε και πάλι στους εμπόρους ένα νέο σετ εξοπλισμού για τους Πολυμήχανους Νάνους. Για τις επόμενες εκδόσεις θα αποκαταστήσουμε όλα τα ελλιπή σετ για τον Πολυμήχανο Νάνο για να έχουν όλοι τον ίδιο εξοπλισμό.

– Αφαίρεση επιλογής σωματότυπου. Αφαιρέσαμε την επιλογή καθορισμού σωματότυπου από το μενού επιλογής χαρακτήρα. Η απόφαση αυτή ήταν εύκολη καθώς ο σωματότυπος δεν επηρεάζει καθόλου τις επιδόσεις του χαρακτήρα στο παιχνίδι και δεν είναι καν ορατός. Τέλος, με αυτή την αλλαγή ελευθερώσαμε χώρο για καλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης που θέλουμε να αναπτύξουμε στο μέλλον.

Αλλαγές

– Τα όπλα και τα κομμάτια εξοπλισμού που μπορείτε να αποκτήσετε στο δρώμενο της Πανσελήνου και νέας σελίνης έχουν νέες αξίες και θα προσφέρονται ανάλογα με το επίπεδο του χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια του δρώμενου μπορείτε να κερδίσετε χρήσιμα δώρα κάτω και πάνω από το επίπεδο 40. Ως εκ τούτου αφαιρέθηκε η ένδειξη τιμής για αυτά τα αντικείμενα.

Αλλαγες στα Event Foul Moon & New Moon

Οι περιγραφές για τις υποδοχές εξοπλισμού στα υπάρχοντα και τις συμβουλές εργαλείου για αντικείμενα και πολύτιμους λίθους εναρμονίστηκαν και δεν προκαλούν πλέον σύγχυση. Ως εκ τούτου δεν υπάρχουν, για παράδειγμα, διαφορετικές ονομασίες για τον προστατευτικό εξοπλισμό θώρακα και κορμού.

– Έγινε ανασχεδιασμός αρκετών πυρομαχικών που χρησιμοποιούν τα τέρατα και είναι πιο εύκολο να τα δείτε σε μια συμπλοκή σώμα με σώμα.

– Οι κινήσεις του Κύκλωπα είναι πλέον πιο ομαλές.

– Τα εφέ φωτισμού στην επιλογή χαρακτήρα έγιναν πιο απαλά και δεν τόσο δυνατά όπως πριν.

– Όταν συνδυάζετε αντικείμενα στον πάγκο εργασίας, το αντικείμενο που δημιουργείτε θα εμφανίζεται πλέον στον πάγκο εργασίας και δεν θα μεταφέρεται αυτόματα στα υπάρχοντα. Το ίδιο ισχύει και για το συνδυασμό πολύτιμων λίθων.

– Οταν βρίσκεται πάνω σε ένα mount μπορείτε να αλλάξετε εμφάνιση χωρίς να κατεβείτε απο αυτό.

Επιλεκτικές διορθώσεις σφαλμάτων

– Όταν επισκέπτεστε μια μάχη αρένας από τα Αίθρια των μπουντρουμιών του Ενδιάμεσου Κόσμου δεν θα επανέρχεται πλέον το επίπεδο δυσκολίας σε “κανονικό”, αλλά θα παραμένει το ίδιο στον Ενδιάμεσο Κόσμο. Κατ’ αυτό τον τρόπο διορθώθηκε και το σφάλμα που προκαλούσε τα μπουντρούμια του Ενδιάμεσου Κόσμου να είναι εντελώς ή σχεδόν άδεια.

– Τα τέρατα, όταν εξοντώνονται με την αγκαθωτή λόγχη σε ένα σύννεφο από δηλητήριο όταν είναι ενεργοποιημένη η δεξιότητα “Το μονοπάτι της καταστροφής”, αφήνουν πλέον πίσω τους αντικείμενα.

– Διορθώθηκε το λάθος στον υπολογισμό της ζημιάς που επέτρεπε σε παίκτες επιπέδου 30 και άνω να επωφεληθούν τα μέγιστα από τον εξοπλισμό και τη μειωμένη άμυνα όταν μάχονταν ενάντια σε τέρατα υψηλού επιπέδου.

– Λύθηκε το πρόβλημα που προέκυπτε όταν χρησιμοποιούσατε το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού για την εκτέλεση δεξιοτήτων με ταχύτητα επίθεσης πάνω από 2,7 επιθέσεις ανά δευτερόλεπτο.

– Λειτουργεί πλέον σωστά η επίθεση αναισθησίας του Μπεαράκ.

– Η περιγραφή εργαλείου συμβουλής για τον Τορναδόρο Ερευνητή του Βυθού είναι πλέον σωστή.

– Είναι πλέον αναβαθμίσιμοι οι πόντοι ζωής για τον εξοπλισμό του Πολυμήχανου Νάνου “Δωμάτιο καύσης του Πυρομάντη”.

– Λαμβάνονται πλέον υπόψη οι πολύτιμοι λίθοι στον υπολογισμό της τιμής πώλησης των αντικειμένων από το “Χαριτωμένο σκυλάκι” για την αυξημένη τιμή πώλησης.

– Διορθώθηκε η συμβουλή εργαλείου για την Ουσία Αρπαγής Ζωής.

– Οι ουσίες που μπορείτε να αποκτήσετε από κιβώτια έκπληξη έχουν πλέον το σωστό χρώμα στη συμβουλή εργαλείου για να βλέπετε το επίπεδο σπανιότητας τους.

– Τα ονόματα των άλλων παικτών εμφανίζονται μόνο στις μάχες στην αρένα με το που είναι σε απόσταση ορατότητας.

– Γίνεται επαναφορά του χρόνου ανάκτησης δεξιοτήτων που χρησιμοποιούνται στους χώρους αναμονής των αρένων με το που ξεκινήσει μια μάχη.

– Η αλλαγή ονόματος σιναφιού εμφανίζεται πλέον αμέσως και όχι μόνο αφού έχετε εισέλθει σε μια νέα περιοχή.

– Κάποιες φορές όταν φτάνατε στο Grimford αφαιρούταν ένα αντικείμενο από τη μπάρα δράσης των παικτών που είχαν πεθάνει στην περιοχή εκκίνησης ” Το Αιωρούμενο Νησί”. Το σφάλμα αυτό διορθώθηκε.


http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com