Drakensang Online – Release 109 | Dvrean Paixnidia


Γιατί οι αλλαγές;

Ο κύριος στόχος μας ήταν να έχετε πρόσβαση σε περισσότερες περιοχές, όπου θα μπορείτε να ψάξετε για αντικείμενα και ιερογλυφικά για το επίπεδό σας, ως επί το πλείστον, γιατί δίπλα στο Stalgrad δεν υπάρχουν άλλες περιοχές για τόσο υψηλό επίπεδο. Η κλιμάκωση των μπουντρούμιων είναι επίσης μια προετοιμασία για μελλοντικές επεκτάσεις, και με αυτό τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να τα επεξεργαζομαστε κάθε φορά ξανά και ξανά. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να εφαρμοστεί η κλιμάκωση.

Υπάρχουν πάντα σημεία σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά που χρειάζονται επαναπροσδιορισμο από τη στιγμή που έχουν περάσει ζωντανά στους server . Δυστυχώς, τα ηρωικά μπουντρούμια είναι ενα καλό παράδειγμα για αυτό. Κατά την εφαρμογή δημιουργήθηκαν σφάλματα για τα οποία λυπόμαστε βαθύτατα αν έχουν επηρεάσει την εμπειρία του παιχνιδιού.

Επιπλέον, αναγνωρίζουμε ότι δεν έχει δοθεί μια καλύτερη εξήγηση σχετικά με τον σκοπό των ηρωικών μπουντρούμια και ζητάμε συγνώμη γι ‘αυτό. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πώς να απολαύσετε το νέο είδος μπουντρούμιων. Με τα σχόλιά σας συνειδητοποιήσαμε πόσο δημοφιλή είναι τα ηρωικά μπουντρούμια για εσάς. Ως εκ τούτου θα θέλαμε να ξεδιαλύνουμε μερικά πράγματα με αυτήν την έκδοση ενημέρωσης , συζητώντας μαζί σας ,και να σας δώσουμε μια προοπτική προς το μέλλον.

Φτιαγμένο για τις ομάδες:

Η έννοια της Κλιμάκωσης: Το επίπεδο των αντικείμενων που πέφτουν , καθώς και το επίπεδο και η δύναμη των τεράτων στα μπουντρούμια ρυθμίστηκαν σύμφωνα με το επίπεδο του ήρωα του παίκτη. Τα τέρατα των ηρωικών μπουντρούμιων και η δυσκολία τους είναι η προσαρμοσμενα στο επίπεδο του παίκτη με το υψηλότερο επίπεδο μέσα σε μια ομάδα.

Ναι, τα μπουντρούμια δεν είναι εύκολα, αλλά σίγουρα το κλειδί της επιτυχίας εδώ είναι οι σωστοί συμπαίχτες . Ένας παίκτης θα δυσκολευτεί να παλέψει με τα (mini) αφεντικά ολομόναχος. Στα ηρωικά μπουντρούμια συνιστάται να μπαίνουν ομάδες 3-5 παίκτες.

Η μπάρα ζωής των εχθρών δεν αυξάνει με κάθε παίκτη. Ωστόσο, δεν είναι ο διπλασιασμός 1-προς-1. Ως εκ τούτου, κάθε παίκτης μιας ομάδας 3-5 μελών θα πρέπει να αφαιρέσει λιγότερη ζωή από ένα τέρας, παρά αν ο παίκτης θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον εχθρό από μόνος του . Οι εχθροί ξεκινάνε με 3 φορές την ισχύ για 1 παίκτη και με την κλίμακα φτάνουν έως και 5 φορές τη δύναμη, αν είναι 5 παίκτες στην ομάδα. Επίσης, όπως και πριν στα ηρωικά μπουντρούμια, όλα τα τέρατα παρέχουν εξίσου XP για κάθε παίκτη σε μια ομάδα χωρίς την κανονική μείωση για τις ομάδες (αλλά και μειώσεις για διαφορά Level- μεταξύ των μελών της ομάδας εξακολουθούν να υπάρχουν).

Καθώς σας ενθαρρύνουμε να κάνετε ομάδες εσείς θα πρέπει να προσέχετε ποιους παίχτες διαλέγετε για να σας συνοδέψουν στα μπουντρούμια. Ένας παίχτης 45 επίπεδο δεν θα βοηθήσει 2 παίχτες 40 επίπεδο που ψάχνουν για παρέα.

Συνειδητοποιήσαμε ότι ένα μεγάλο εύρος παιχτών είναι νέοι στα μπουντρούμια οπότε πρέπει να δοθεί έμφαση στις ισχυρότερες ομάδες.

Ευρύτερες ομάδες παιχτών:

Τα ηρωικά μπουντρούμια ήταν διαθέσιμα για παίχτες 40 επιπέδου μόνο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε μικρό εύρος παιχτών. Τώρα, έχοντας αυξήσει τα επίπεδα (μέχρι επίπεδο 45) έπρεπε να προσαρμόσουμε και τα ηρωικά μπουντρούμια αντίστοιχα. Επίσης έχει διευρυνθεί η ομάδα των παιχτών που μπορούν να συμμετέχουν στα μπουντρούμια από επίπεδο 30 μέχρι και επίπεδο 45.

Αυτό το βήμα ήταν απαραίτητο ώστε να επιτραπεί σε ένα μεγαλύτερο εύρος παιχτών να δοκιμάσει την απόλυτη πρόκληση. Πριν το R109, ο ηρωισμός ήταν αποκλειστικότητα και δεν μπορείς πλέον να αποκαλείς ηρωικό το γεγονός ότι ένας χαρακτήρας 45 επιπέδου αναμετρείται με ένα 40 επιπέδου mini boss.

Σύντομα Κοντά σας:

Έχουμε ήδη πει, ότι αυτό είναι το πρώτο βήμα για τα μπουντρούμια και δεν θα παραμείνουν όπως είναι τώρα. Σκοπός μας είναι να δώσουμε προκλήσεις στους παίχτες αλλά ταυτόχρονα θέλουμε να εισέρχεστε πιο σίγουροι και προετοιμασμένοι.

Διορθώσεις Σφαλμάτων:

Προφανώς, δεν ήταν σχεδιασμένο τα bosses να γεμίζουν την ζωή τους όταν ένας παίχτης πεθάνει και επιστέψει ξανά στην ομάδα του. Αυτό ήταν ένα ξεκάθαρο bug το οποίο θα διορθωθεί με την επόμενη έκδοση. Συμπληρωματικά θα βελτιώσουμε διάφορα μηνύματα και tooltips που παρέχουν λανθασμένη πληροφόρηση.

Καλύτερες Ανταμοιβές:

Ξέρουμε ότι διψάτε για νέα μοναδικά αντικείμενα και πιο αντάξιες ανταμοιβές για τις ηρωικές προσπάθειες σας. Το Release 112 θα σας παρουσιάσει το πρώτο βήμα και ο Άμων θα έχει νέα εργαλεία για εσάς.

Διαβάθμιση Δυσκολίας:

Όπως ήδη έχετε δει μέσα στο παιχνίδι σκοπεύουμε να παρουσιάσουμε διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, οπότε κάθε παίχτης θα μπορεί να διαλέγει το σωστό επίπεδο δυσκολίας για εκείνον. Βέβαια αυτό το σύστημα χρειάζεται αρκετή δουλεία ακόμα μέχρι να σας το παρουσιάσουμε. Μέχρι τότε θα επαναφέρουμε το προηγούμενο σύστημα δυσκολίας μεταξύ των διαφορετικών μπουντρουμιών με το release 110, επειδή ακούσαμε από τα σχόλια σας ότι προσπαθήσαμε να ανεβάσουμε το επίπεδο δυσκολίας.

Βελτιωμένη δημιουργία ομάδων:

Αυτό είναι ένα βασικό θέμα για μελλοντικά releases. Οι αίθριοι χώροι είναι μόνο το πρώτο βήμα και θα σας παρουσιάσουμε πιο κατάλληλες λύσεις.

Με μια τόσο ενεργή κοινότητα, διαβάζουμε τα σχόλια σας και προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας. Οι νέες αίθριες περιοχές ήταν μια λύση η οποία προτάθηκε από την κοινότητα και πραγματοποιήθηκε για την κοινότητα. Είναι πολύ ευχάριστο για εμάς να διαβάζουμε ότι καλοδεχτήκατε αυτή την αλλαγή!

Σας Ευχαριστούμε για την ενεργή συμμετοχή στο Drakensang Online

Με Φιλικούς Χαιρετισμούς

Η ομάδα Drakensang Online


http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com