Drakensang Online – Επίθεση στο άδυτο Βεριαν 23-28.10.2013 | Dvrean Paixnidia


Σε κάθε μεγάλη πόλη της Dracania (εκτός του Grimford) ο ήρωας σου μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με ένα νέο NPC, τον Προφήτη. Με το που πλησιάσεις τον Προφήτη αλλάζει ο φωτισμός γύρω από τον ήρωα σου και αποκτά ένα μυστηριώδες πορφυρό χρώμα.

Ο Προφήτης έχει πολλές αποστολές για εσένα και οι περισσότερες από αυτές επικεντρώνονται στη συγκέντρωση τρόπαιων που μπορείς να αποκτήσεις κατατροπώνοντας αντάξιους αντιπάλους. Με το που ολοκληρώσεις τις αποστολές θα ανταμειφθείς με ένα αντικείμενο τηλεμεταφοράς, το Πάπυρο Συνέπειας.

Μεταξύ των ανταμοιβών από τις αποστολές θα λάβεις και αντικείμενα που θα σου φανούν χρήσιμα κατά τη διάρκεια του δρώμενου και θα σου ανοίξουν το δρόμο προς της επιτυχία. Οι περισσότερες αποστολές του Προφήτη είναι επαναλαμβανόμενες και επομένως μπορείς να κερδίσεις τις ανταμοιβές όσες φορές θέλεις.

– Πάπυρος Συνέπειας

Κάνοντας δεξί κλικ θα τηλεμεταφερθείς αυτόματα στο Άδυτο του Βέριαν, το οποίο είναι υπό πολιορκία.

– Όρκος Ισορροπίας

Το αντικείμενο αυτό σου επιτρέπει να καλέσεις έναν Φύλακα του Δάσους για να σε βοηθήσει στη μάχη ενάντια στα τέρατα.

– Όρκος Δύναμης

Το αντικείμενο αυτό σου επιτρέπει να ζητήσεις βοήθεια από έναν Πολεμιστή του Δράκου ώστε να νικήσεις τα τέρατα.

– Όρκος Γνώσης

Με αυτό το αντικείμενο καλείς έναν Μάγο του Κύκλου ο οποίος θα σε βοηθήσει να πολεμήσεις ενάντια στα τέρατα.

– Γενικές πληροφορίες για τους μισθοφόρους:

Όταν ζητήσεις βοήθεια από κάποιο μισθοφόρο δε μπορείς να τον τοποθετήσεις όπου θες ή να τον ελέγξεις όπως γίνεται με τους λύκους του Φύλακα του Δάσους, οι μισθοφόροι δεν ακολουθούν τον ήρωα σου, έχουν τη δική τους νοημοσύνη και θα επιτεθούν στον εχθρό με το που τον εντοπίσουν.

– Προσευχή Ζωτικότητας

Στο χάρτη θα βρεις μια λειψανοθήκη που μπορεί να σε θεραπεύσει μία φορά κάθε φορά που εισέρχεσαι στο χάρτη του πολιορκημένου Αδύτου του Βέριαν. Η λειψανοθήκη θα θεραπεύσει ολόκληρη την ομάδα σου και το NPC μαχητή Άνσελμ.

– Ξόρκι Επιβράδυνσης

Το αντικείμενο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη μάχη και θα επιβραδύνει τα τέρατα. Το ξόρκι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μία φορά κάθε φορά που εισέρχεσαι στο χάρτη του πολιορκημένου Αδύτου του Βέριαν.

– Πρέπει να γνωρίζεις:

Οι μισθοφόροι, η Προσευχή Ζωτικότητας και το Ξόρκι Επιβράδυνσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν μία φορά ανά χάρτη. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για τους μισθοφόρους, μπορεί να υπάρχει μόνο ένας Πολεμιστής του Δράκου, ένας Φύλακας του Δάσους και ένας Μάγος του Κύκλου στο χάρτη. Το ίδιο ισχύει και όταν εισέρχεσαι στο χάρτη ως ομάδα. Δε γίνεται να καλέσει κάθε παίκτης από έναν μισθοφόρο, όπως ισχύει και για την Προσευχή Ζωτικότητας και το Ξόρκι Επιβράδυνσης.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΜΕΝΟ ΆΔΥΤΟ ΤΟΥ ΒΕΡΙΑΝ

Χρησιμοποιώντας τον Πάπυρο Συνέπειας θα εισέλθεις στο Άδυτο του Βέριαν και θα ανακαλύψεις ότι η περιοχή δέχεται σκληρή επίθεση από κύματα τεράτων. Μίλησε στο NPC μαχητή Άνσελμ για να ξεκινήσεις την κύρια αποστολή και προετοιμάσου για μια επική μάχη.

Θα δεχτείς επίθεση συνολικά από εννέα κύματα τεράτων και ο στόχος σου είναι να προστατέψεις το NPC μαχητή Άνσελμ ώστε να μείνει ζωντανός καθ’ όλη τη διάρκεια της μάχης. Εάν σκοτωθεί θα έχεις ηττηθεί και θα πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή. Όμως εάν αποτύχεις, μη φύγεις από το χάρτη γιατί μπορείς να ξεκινήσεις τα κύματα τεράτων κάνοντας ξανά αποδοχή της αποστολής του NPC μαχητή Άνσελμ. Εάν βέβαια θες να ζητήσεις τη βοήθεια των μισθοφόρων και των λειψανοθηκών θα πρέπει να εισέλθεις ξανά στο χάρτη.

Οι ήρωες που φέρουν εις πέρας την αποστολή θα ανταμειφθούν με Εμβλήματα Αξίας που σου δίνουν το πράσινο φως να συνεχίσεις στο δρώμενο.

Κατά τη διάρκεια του δρώμενου μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις ανταμοιβές αποστολών του Προφήτη, τους όρκους στην μπλε, κόκκινη και πράσινη ένδειξη γύρω σου για να σε βοηθήσουν οι μισθοφόροι. Οι μισθοφόροι θα πολεμήσουν στο πλευρό σου μέχρι να πέσουν στη μάχη.

Η Προσευχή Ζωτικότητας ενεργοποιείται κάνοντας κλικ στη λειψανοθήκη του Ιερέα αριστερά σου και το Ξόρκι Επιβράδυνσης κάνοντας κλικ στη λειψανοθήκη των Επιφανών δεξιά σου.

Η Προσευχή θεραπείας θα θεραπεύσει ολόκληρη την ομάδα σου και το NPC μαχητή Άνσελμ, οπότε χρησιμοποίησε τη έξυπνα, γενναίε ήρωα!

ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ

Ως τελική ανταμοιβή, όταν θα έχεις γεμίσει ολόκληρη τη μπάρα προόδου, θα λάβεις ένα ιδιαίτερο αντικείμενο, τη Ζώνη Υπερασπιστή. Όλο το σετ έχει συλλεκτική αξία και θα διατίθεται κάθε φορά που πραγματοποιείται το δρώμενο.

Σχετικά με τη ζώνη: Το χαρακτηριστικό της ζώνης είναι ότι αυξάνει την αξία της πανοπλίας κατά 20%. Το μπόνους αυτό ισχύει και για τους πολύτιμους λίθους κυανίτη που έχει το αντικείμενο. Για παράδειγμα: αν υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείς 5 x +10 κυανίτες, τότε η συνολική τους αξία αυξάνεται κατά 20%

5 x +10 x 20% = +60

Αντί για + 50, τώρα θα λάβεις +60.

ΥΓ: Το σετ δεν έχει τυχαίες τιμές ούτε αρνητική αξία

– Συμβουλές

Το δρώμενο έχει σχεδιαστεί για ομάδες, ένας ήρωας μόνος του δε θα μπορεί να ανταπεξέλθει εύκολα στη δυσκολία του δρώμενου. Οπότε συνταχθείτε σε ομάδες!

Καλή διασκέδαση και καλή τύχη,

η τύχη του Άδυτου είναι στα χέρια σου!


http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com