Catégories
Uncategorized

Big Farm – Αναβάθμιση 19.08.2013 – Ο τροχός της τύχης | Dvrean Paixnidia

Νέο Γεγονός: Ο Τροχός της Τύχης

Να είστε περίεργοι, έντρομοι και στην συνέχεια να επευφημήσετε με χαρά τον μεγάλο διασκεδαστή Montogomery Goldwin ο οποίος κάνει ένα ταξίδι στις φάρμες σας. Φυσικά δεν είναι μόνος,έχει φέρει μαζί του το τελευταίο θέαμα του – τον Τροχό της Τύχης!

Ο Τροχός της Τύχης του Monthy είναι ένα νέο γεγονός, το οποίο θα συμβαίνει σε τυχαία χρονικά διαστήματα, όπως και άλλα γεγονότα.

Μάρκες για στροφές

– Για να είστε σε θέση να γυρίσετε τον τροχό, θα χρειαστείτε μία μάρκα ( μία μάρκα για κάθε στροφή ).Την πρώτη μάρκα την κερδίζετε όταν ολοκληρώσετε την πρώτη σας δραστηριότητα στην φάρμα σας, αφού έχει ξεκινήσει το γεγονός (σπείρε,παρήγαγε κλπ).Επίσης επιπλέον μάρκες μπορούν να βρεθούν στην φάρμα σας – τυχαία- για κάθε ενέργεια που κάνετε (σπείρε, παραγωγή κλπ)

– Επιπλέον μπορείτε να αγοράζετε μάρκες με χρυσό. Αυτές είναι διαθέσιμες σε διαφορετικά πακέτα (για παράδειγμα της 1, των 5 ή των 20).Οι τιμές των πακέτων φυσικά διαφέρουν ανάλογα τον αριθμό των μαρκών.

– Ότι μάρκες έχετε μαζέψει στο τέλος του γεγονότος θα παραμείνουν στον λογαριασμό σας έτσι ώστε να τις χρησιμοποιήσετε όταν αυτό το γεγονός ξανασυμβεί.Αυτό ισχύει για μάρκες που έχετε βρει ή αγοράσει. Μπορείτε να τις βρείτε στα υπάρχοντα σας.

Combo στροφών και γύρος Jackspot

– Αν γυρίσετε τον Τροχό της Τύχης, με κάθε στροφή κερδίζετε έναν πόντο combo. Οι πόντοι combo που μαζεύετε γεμίζουν την μπάρα combo και αυτό επεκτείνει τον γύρο της τύχης.

– Όταν φτάσετε τον μέγιστο αριθμό combo, οπότε έχετε παίξει αρκετούς γύρους, φτάνετε τον γύρο Jackpot. Ο Τροχός της Τύχης μετατρέπεται σε έναν Jackpot Τροχό της Τύχης, από τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε ακόμα πιο τρελά βραβεία, όπως ένα αποκλειστικό διακοσμητικό.

– Ο γύρος Jackpot είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται μια μάρκα στροφής για να τον γυρίσετε.

– Το combo σας διατηρείτε όταν αποσυνδέεστε από το παιχνίδι, κατά την διάρκεια του γεγονότος. Αυτό ισχύει μόνο για το γεγονός που συμβαίνει εκείνη την στιγμή και δεν μεταφέρετε στο επόμενο γεγονός ο Τροχός της Τύχης.

Νέα ανταμοιβή – Prime Day

– Για το γεγονός Prime Day, υπάρχει ένας νέος τύπος ανταμοιβής “Δολάριο”

– Το Prime Day του 30.000 χρυσού σας δίνει τώρα 15 αντί για 10 τριαντάφυλλα και 30 αντί για 20 σούπερ λίπασμα.

Αλλαγές και διορθώσεις σφαλμάτων

Γεγονότα

– Κατά το γεγονός “Φιλανθρωπία Ορφανοτροφείου” μερικές φορές απονεμήθηκε το λάθος διακοσμητικό.Αυτό τώρα δεν συμβαίνει.

Επιτεύγματα

– Το επίτευγμα “Κυνηγός Αποστολών” σε κάποιες περιπτώσεις κολλούσε και δεν ολοκληρωνόταν σωστά. Αυτό το σφάλμα έχει τώρα διορθωθεί.

– Το επίτευγμα “Η ευτυχία είναι ευδαιμονία” υπολόγιζε την λάθος τιμή (“συνολική τιμή” αντί “διακοσμήσεων”).Ξανά αυτό το σφάλμα έχει διορθωθεί και λειτουργεί κανονικά.

– Στο παράθυρο μελών του συνεταιρισμού υπάρχει τώρα ένα κουμπί μέσω του οποίου μπορείτε να δείτε το Άλμπουμ Αυτοκόλλητων του συγκεκριμένου μέλους.

– Οι ανταμοιβές για κάποια επιτεύγματα έχουν αλλάξει από κανονική τροφή αγελάδων σε σούπερ τροφή αγελάδων.

Συνομιλία

– Ένα σφάλμα που μπορούσε να προκαλέσει τεράστια καθυστέρηση στην συνομιλία έχει τώρα διορθωθεί.

Μονάδα Ανάμιξης

– Το επίπεδο που χρειάζεται να έχει ο παίκτης για να αναβαθμίσει την Μονάδα Ανάμιξης στο επίπεδο 3 άλλαξε από 70 σε 69, έτσι ώστε να είναι διαθέσιμο μαζί με τις αντίστοιχες αποστολές.

Αποστακτήριο

– Οι ώρες παραγωγής στο Αποστακτήριο έχουν ελαφρώς αλλάξει (Όλοι οι χρόνοι στρογγυλοποιούνται στην πλησιέστερη απόσταση 5 λεπτών με προσαύξηση – Για παράδειγμα: πριν 1:56:41, τώρα 1:55).

Το συνεταιριστικό δέντρο

– Το παράθυρο του συνεταιριστικού δέντρου δείχνει τώρα σωστά αν έχετε ποτίσει ήδη ή όχι το δέντρο των φίλων σας.

– Το παράθυρο του συνεταιριστικού δέντρου μπορεί να πλοηγηθεί τώρα με την ρόδα του ποντικιού (πάνω και κάτω)

– Το παράθυρο των πληροφοριών του συνεταιριστικού δέντρου δείχνει τώρα το όνομα αυτών που πότισαν ήδη το δέντρο σας.

Νέα

– Μια νέα ένδειξη δείχνει τώρα πόσα μηνύματα βρίσκονται στα εισερχόμενα και τα απεσταλμένα σας. Αν κάποια από αυτά είναι γεμάτο, το παλαιότερο μήνυμα διαγράφετε αυτόματα από τα εισερχόμενα ή τα απεσταλμένα όταν ένα νέο μήνυμα έρχεται ή αποστέλνεται.

http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com