Big Farm – Αναβάθμιση 09.09.2013 – Ο Αρχιμάστορας | Dvrean Paixnidia


Νέα Επίπεδα Κτηρίων

Θα υπάρξουν νέα επίπεδα κτηρίων, τα υψηλότερα των οποίων θα είναι διαθέσιμα μέσω του γεγονότος του “Αρχιμάστορα” κάθε φορά που αυτό θα συμβαίνει. Πολλά κτίρια είναι τώρα αναβαθμίσιμα μέχρι το επίπεδο 7, για παράδειγμα το Αγροτόσπιτο, αλλά κάποια έχουν διαφορετικά μέγιστα επίπεδα, για παράδειγμα το σπίτι έχει 5 επίπεδα τώρα. Το αντίστοιχο μέγιστο επίπεδο είναι προσβάσιμο μόνο μέσω του Αρχιμάστορα.

Παρακαλώ σημειώστε: Για αυτό το νέο χαρακτηριστικό κάποια γραφικά και υπάρχοντα κτίρια έχουν διαμορφωθεί, αλλάξει ή αντικατασταθεί. Για παράδειγμα, είναι αδύνατο να προστεθεί ακόμα ένας όροφος στο κοτέτσι επιπέδου 5, έτσι υπάρχουν καινούρια γραφικά για τα χαμηλότερα επίπεδα. Οπότε μην ενοχληθείτε αν τα κτίρια σας ξαφνικά είναι διαφορετικά από πριν.

Λίστα κτηρίων με νέα επίπεδα

Απλό Σπίτι (επίσης στην δεύτερη φάρμα χωρίς το επιπλέον επίπεδο από τον Αρχιμάστορα)

Ωραίο Σπίτι (επίσης στην δεύτερη φάρμα χωρίς το επιπλέον επίπεδο από τον Αρχιμάστορα)

Αποθήκη

Αγροτόσπιτο

Κοτέτσι

Χοιροστάσιο

Σιλό

Κομποστοποιητής

Πύλη

Φράχτης

Νέο Γεγονός: Ο Αρχιμάστορας

Ο Στηβ Κατσαβίδης επισκέπτεται την φάρμα σας και προσφέρει διάφορες υπηρεσίες! Αλλά προσέξτε είναι μόνο για λίγο χρόνο και είναι πολυάσχολος οπότε εμφανίζεται σπάνια! Έχει πολλά πράματα να κάνει και το τρακτέρ σας δεν θα επιδιορθωθεί μόνο του!

Ο Στηβ μπορεί να βελτιώσει τα κτήρια σας κατά την διάρκεια του γεγονότος. Έτσι γίνεται δυνατό να αναβαθμίσετε όσα περισσότερα κτήρια (εγκαταστάσεις, στάβλους) στο νέο μέγιστο επίπεδο. Αυτό το γεγονός θα συμβεί για όλους του παίκτες, την ίδια στιγμή. Θα συμβαίνει μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα.

Όταν το γεγονός είναι ενεργό, νέες αναβαθμίσεις θα είναι διαθέσιμες για πολλά κτίρια ( δείτε την λίστα παραπάνω). Μπορείτε να δείτε ποια κτίρια είναι διαθέσιμα για αναβάθμιση, όταν επιλέγετε το φορτηγό του Στηβ, το οποίο σας περιμένει έξω από την φάρμα σας, ως συνήθως.

Αν κάποιο από τα κτίρια σας έχει διαθέσιμη μια αναβάθμιση τότε κατευθύνεστε σε αυτό κατευθείαν.

Όλες οι αναβαθμίσεις από τον Στηβ θα είναι διαθέσιμες με δολάρια, εκτός από την αναβάθμιση του Ωραίου Σπιτιού, η οποία χρειάζεται χρυσό.

Διαφορετικά κτίρια μπορεί να έχουν διαφορετικά μέγιστα επίπεδα. Πληροφορίες για τα επίπεδα των κτηρίων, τα οποία μπορούν να αναβαθμιστούν μέσω του Στηβ, μπορούν να βρεθούν όπως όλες οι άλλες αναβαθμίσεις μέσω του μενού την πληροφοριών του κτιρίου- ακόμα και όταν το γεγονός δεν είναι ενεργό.

Ξανασχεδιάσαμε νέα μέγιστα επίπεδα για πολλά κτήρια. Από την στιγμή που δεν θέλουμε να καταστρέψουμε την γενική εικόνα της φάρμας σας, έχουμε αλλάξει σε πολλές περιπτώσεις τα γραφικά για τα χαμηλότερα επίπεδα, όχι τα μέγιστα. Έτσι είναι πιθανόν, για παράδειγμα, το κτίριο επιπέδου 5 να έχει τα γραφικά του επιπέδου 3, γιατί τα γραφικά είναι καινούρια για τα επίπεδα 1 και 2 και τα συνηθισμένα γραφικά για το επίπεδο 5 θα χρησιμοποιηθούν για το επίπεδο 7. Αυτό ακούγεται πιο πολύπλοκο από ότι πραγματικά είναι, οπότε παρακαλούμε μην μπερδεύεστε, τα κτήρια σας θα δουλεύουν το ίδιο με πριν.

Νέο Χαρακτηριστικό : Η έρευνα για το Big Farm

Μετά από αυτή την ενημέρωση, μπορεί να επιλεχθείτε τυχαίως για μια έρευνα η οποία θα εμφανίζεται όταν συνδέεστε στην φάρμα σας. Με αυτή την έρευνα θα θέλαμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα του ποιος παίζει το παιχνίδι μας. Επιπλέον, μπορούμε να διαμορφώσουμε το Big Farm αντίστοιχα του αποτελέσματος! Ανυπομονούμε για όλες τις ολοκληρωμένες απαντήσεις στην έρευνα μας, αλλά μπορείτε να την ακυρώσετε αν δεν επιθυμείτε να λάβετε μέρος.

Διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες αλλαγές

– Οι κινήσεις των γουρουνιών και των αγελάδων δουλεύουν κανονικά.

– Μικρά σφάλματα στον “Τροχό της Τύχης” έχουν διορθωθεί.

– Μικρά σφάλματα στο Δέντρο του Συνεταιρισμού έχουν διορθωθεί.

– Η χρήση τρίτων προγραμμάτων, που βοηθούσαν στην συντόμευση του χρόνου του γεγονότος “Καλό ή Κακό” έχει διορθωθεί.Αυτό το “παραθυράκι” έχει τώρα κλείσει και οι λογαριασμοί που το χρησιμοποιούσαν έχουν τιμωρηθεί αναλόγως.

– Όταν πλοηγήστε στο μενού των σπόρων, κάποιες πληροφορίες έλειπαν. Αυτό έχει διορθωθεί.

– Όλοι οι προνομιακοί σπόροι ( τριαντάφυλλα, ηλιολούλουδα, ρύζι, φασόλια) μπορούν να σας προμηθεύσουν με αντικείμενα γεγονότων κατά την συγκομιδή τους.

– Όλοι οι προνομιακοί σπόροι έχουν τώρα μεγαλύτερη πιθανότητα να σας προμηθεύσουν με αντικείμενα από τους κανονικούς σπόρους.Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα σε αντικείμενα γεγονότος που συλλέγονται όταν το αντίστοιχο γεγονός είναι ενεργό (ρύζι -> Ασιατικά)

Επιπλέον, όλες οι προνομιακές σοδειές έχουν ιδιαίτερες πιθανότητες να σας προμηθεύουν με αντικείμενα κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες:

– Τριαντάφυλλα: Πολύ καλή πιθανότητα σε όλα τα γεγονότα, ιδιαίτερα σε μεγάλης διάρκειας γεγονότα όπως το Πασχαλιάτικο γεγονός.

– Ηλιολούλουδο: Πολύ καλή πιθανότητα σε όλα τα γεγονότα, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της νύχτας.

– Μαγικά Φασόλια: Πολύ καλή πιθανότητα σε όλα τα θεματικά γεγονότα ( κατασκήνωση, παραμύθι, Ασιατικά), ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της Ώρας του Παραμυθιού, καλή πιθανότητα στα άλλα γεγονότα.

– Ρύζι: Πολύ καλή πιθανότητα σε όλα τα θεματικά γεγονότα, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια των Ασιατικών ,καλή πιθανότητα στα άλλα γεγονότα.


http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com