Φυλετικές Μάχες – Reset beta κόσμου 27.01.2014 | Dvrean Paixnidia


Αγαπητοί παίκτες,

Στον κόσμο 1 του beta έχει γίνει reset και σύντομα θα ανοίξει ξανά!

Στον beta server εφαρμόζονται πρώτα όλες οι νέες δυνατότητες των Φυλετικών Μαχών, δίνοντάς σας την ευκαιρία να τις δοκιμάσετε, να καταθέσετε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας και να βρείτε τα πιθανά bug έτσι ώστε να τα διορθώσουμε προτού εφαρμοστούν στις νέες αναβαθμίσεις.

Περισσότεροι παίκτες στον beta σημαίνει πως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν όλα τα πιθανά ζητήματα και σφάλματα των νέων χαρακτηριστικών που πιθανόν αυτά έχουν.

Είναι κόσμος στον οποίο μπορείτε να παίξετε κανονικά, αλλά το να βρείτε λάθη ή bugs είναι κάτι που επιβραβεύεται! Παρακαλούμε σημειώστε πως το παιχνίδι και το forum του είναι στα Αγγλικά.

Οι προεγγραφές του κόσμου 1 άνοιξαν στις 24/01/2014 και ο κόσμος θα ξεκινήσει στις 27/01/2014. Μπορείτε να συνδεθείτε από εδώ http://www.beta.tribalwars.net/

Οι ρυθμίσεις του κόσμου θα είναι ιδιαίτερες, καθώς θα έχει ταχύτητα 10!

Τις αναλυτικές ρυθμίσεις του κόσμου μπορείτε να τις βρείτε εδώ http://forum.beta.tribalwars.net/showthread.php?2309-World-1-Reset

Για κάθε bug που θα βρείτε και θα το αναφέρετε πρώτοι, θα λάβετε 30 πόντους premium στον server της επιλογής σας. Για παράδειγμα: με 30 πόντους premium μπορείτε να έχετε για 3 ημέρες προνομιακό λογαριασμό ή να έχετε δωρεάν για έναν ολόκληρο μήνα τον βοηθό farming.

Επίσης, σε όλους τους παίκτες κάθε μήνα θα παρέχεται δωρεάν premium σε όλους τους παίκτες στην αρχή κάθε μήνα!

Επιπλέον, θα υπάρξουν κάποιες ειδικές αποστολές που θα εμφανίζονται στο forum του beta κάθε φορά που θα προστίθεται ένα νέο χαρακτηριστικό και από αυτές τις αποστολές θα μπορείτε να κερδίζετε περισσότερο premium. Γι’ αυτό, σιγουρευτείτε πως θα εγγραφείτε και στο forum του beta ταυτόχρονα με την εγγραφή σας στο παιχνίδι!

Η νέα υπόθεση που θα εφαρμοστεί με το άνοιγμα του κόσμου θα είναι οι νέες αποστολές που θα ξεκινήσουν με την εφαρμογή μιας νέας δυνατότητας, τα αποθέματα!

Γίνετε μέλη του νέου κόσμου beta τώρα!

Η Ομάδα Διαχείρισης


http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com