Φυλετικές Μάχες – Εορταστικό Event 10 Χρόνια 03.07-01.08.13 | Dvrean Paixnidia


Αγαπητά μέλη,

Τα πρώτα χρόνια των Φυλετικών μαχών, μια ζωγραφιά φτιάχτηκε από έναν εκ των δημιουργών του παιχνιδιού τον Eike. Αυτό χρησιμοποιήθηκε σαν βάση για την γνώστη πλέον σε όλους σας Επισκόπηση του χωριού.

Για να γιορτάσουμε την 10η επέτειο των Φυλετικών μαχών θα θέλαμε να σας καλέσουμε να συμμετάσχετε σε έναν διαγωνισμό για να μας δείξετε τι μπορείτε να κάνετε όσον αφορά τον σχεδιασμό της επισκόπησης του χωριού.

Από σήμερα 03-07 μέχρι 01-08 και ώρα 23:59 (CET) θέλουμε να μας παρουσιάσετε μια γραφική απεικόνιση της επισκόπησης του χωριού για να μπείτε στον διαγωνισμό.

Είστε ελεύθεροι για το είδος γραφικών που θα χρησιμοποιήσετε, αλλά το σχέδιο της επισκόπησης πρέπει να περιέχει όλα τα ήδη υπάρχοντα κτίρια στην κανονική τους θέση αλλιώς δεν θα έχετε την δυνατότητα να ανακηρυχτείτε παγκόσμιος νικητής.

Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την εικόνα της επισκόπησης του χωριού σαν βάση για το σχέδιο σας.

Θα διαλέξουμε 3 διεθνείς νικητές ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες και θα τους δώσουμε ξεχωριστά βραβεία.

*Οι 3 διεθνείς νικητές θα λάβουν από ένα ολοκαίνουριο ipad και επίσης θα δουν τα σχέδια τους διαθέσιμα προς χρήση για το παιχνίδι μέσω περιηγητή (στην έκδοση για browser) σαν πακέτο γραφικών! (Γι’ αυτό το λόγο η θέση και το είδος των κτιρίων πρέπει να ταιριάζει με το παραπάνω σχέδιο.)

*Επιπρόσθετα ένας νικητής θα καθοριστεί για κάθε χώρα και θα κερδίσει 2.000 πόντους premium και ένα συλλεκτικό μπλουζάκιγια την επέτειο των 10 χρόνων των Φυλετικών Μαχών.

*Τα 5 καλύτερα σχέδια σε κάθε χώρα θα λάβουν από 1.000 πόντους premium.

Οι νικητές θα επιλεχθούν από την ομάδα των Φυλετικών Μαχών οπότε βάλτε τα δυνατά σας να τους εντυπωσιάσετε.

Με το να καταθέσετε το σχέδιό σας και με την είσοδο σας στον διαγωνισμό δίνεται στην InnoGames την άδεια να χρησιμοποιήσει το έργο σας με οποιοδήποτε τρόπο.

Στείλτε μας την εικόνα ενός πλήρως αναπτυγμένου χωριού εδώ για να υποβάλετε την δουλειά σας. Παρακαλώ σημειώστε πως δεν θα δεχθούμε κανένα είδος επιθετικού, ακατάλληλου ή υλικού με κατοχυρωμένα τα πνευματικά δικαιώματα.

Για να προκριθείτε και να γίνετε παγκόσμιος νικητής η συμμετοχή σας πρέπει να περιέχει τα εξής:

-Τα κτίρια πρέπει να είναι σχεδιασμένα ξεχωριστά από το φόντο ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα γραφικά σας μέσα στο παιχνίδι.

-Όλα τα κτίρια που είναι διαθέσιμα στο παιχνίδι.

-(Προαιρετικά: Σχέδια και για τα 3 γραφικά επίπεδα που έχουν κάποια κτίρια κατά την αναβάθμιση τους).

Είναι σημαντικό να σας αναφέρουμε ότι δεν χρειάζεται η συμμετοχή σας να περιέχει όλα τα παραπάνω ζητούμενα, τα παραπάνω είναι μόνο αν θέλετε να διεκδικήσετε τον τίτλο του παγκόσμιου νικητή. (ακόμα και ένα απλό σχέδιο θα σας δώσει το δικαίωμα συμμετοχής για το διαγωνισμό χωρίς πρόβλημα.)

Σας ευχόμαστε καλή τύχη και ελπίζουμε να μας δείξετε ποιός είναι ο καλύτερος αρχιτέκτονας.

Ομάδα Φυλετικών Μαχών


http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com