Το dvrean paixnidia φέρνει κοντά σας το ZooMumba. | Dvrean Paixnidia


Το ZooMumba είναι το πιο τρελό παιχνίδι ζωολογικού κήπου!

Φτιάξε στο ZooMumba τον προσωπικό σου ζωολογικό κήπο με τα όλα του: Κλουβιά ζώων, μονοπάτια, περίπτερα και ατραξιόν όπως και πολλά διακοσμητικά! Οι επιλογές του παιχνιδιού είναι τεράστιες και κανείς δε θα μείνει ανικανοποίητος!

Έχοντας πρώτα κατασκευάσει τους ανάλογους χώρους, βάλε στο ZooMumba τα ζωάκια σου και ξεκίνα με χάδια, στοργή, φροντίδα και φυσικά τροφή. Έτσι τα κρατάς πανευτυχή.

Κάνε κλικ σε ένα κλουβί και αγόρασε ένα ζώο. Επίλεξε αν θες αρσενικό ή θηλυκό. Εάν έχεις και από τα δύο στο κλουβί, μπορείς να έχεις σύντομα γεννητούρια!

Μετά φτιάξε όμορφα μονοπάτια, έτσι ώστε οι επισκέπτες του πάρκου σου να μπορούν να φτάσουν σε όλες τις ατραξιόν. Όσο πιο όμορφος είναι ο ζωολογικός σου κήπος στο ZooMumba κι όσο περισσότερες ατραξιόν έχει, τόσο περισσότερους επισκέπτες θα λαμβάνει.

Όσο περισσότερους επισκέπτες έχει το πάρκο σου, τόσο περισσότερα σκουπίδια μαζεύονται. Κράτα το ζωολογικό σου κήπο καθαρό μαζεύοντας τα σκουπίδια.

Οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου σου αποφέρουν χρήματα, με τα οποία μπορείς να επεκτείνεις το πάρκο σου. Τα έσοδα από τα εισιτήρια των επισκεπτών μπορείς να τα μαζεύεις τακτικά από το εκδοτήριο.

Το ZooMumba είναι το σωστό παιχνίδι για όλους τους ζωόφιλους! Ξεκίνα κι εσύ και κτίσε τον πιο όμορφο ζωολογικό κήπο του κόσμου.

Στιγμιότυπα:

[zooeffect A0AABOrp3EZm]

Βίντεο:


http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com