Το dvrean paixnidia φέρνει κοντά σας το Travian. | Dvrean Paixnidia


Το TRAVIAN είναι ένα παγκοσμίως γνωστό παιχνίδι browser. Σαν παίκτης του TRAVIAN θα κτίσεις την αυτοκρατορία σου, θα φτιάξεις στρατό και θα πολεμήσεις με τους συμμάχους σου για την κατάκτηση του server. Μάθετε την τέχνη της αρχαίας τακτικής σαν Ρωμαίος, Γαλάτης ή Τεύτονας!

Tip #1 dvrean paixnidia . com: Αν δεν έχετε ξαναπαίξει TRAVIAN προτιμήστε τη φυλή των Γαλατών.

Αναβαθμίστε τα χωράφια και τα ορυχεία σας για να αυξήσετε την παραγωγή των υλών σας. Θα χρειαστείτε ύλες για να κατασκευάσετε κτήρια και να εκπαιδεύσετε στρατιώτες.

Κατασκευάστε και αναβαθμίστε τα κτήρια στο χωριό σας. Τα κτήρια βελτιώνουν την ολική σας υποδομή, αυξάνουν την παραγωγή υλών και σας επιτρέπουν να ερευνήσετε, να εκπαιδεύσετε και να αναβαθμίσετε τα στρατεύματά σας.

Δείτε και ελάτε σε επαφή με τον περίγυρό σας. Μπορεί να κάνετε νέους φίλους ή νέους εχθρούς, χρησιμοποιήστε τις κοντινές οάσεις και παρακολουθήστε την αυτοκρατορία σας να μεγαλώνει και να γίνεται δυνατότερη.

Ανταλλάξτε πληροφορίες και πραγματοποιήστε διπλωματία με άλλους παίκτες. Πάντα να θυμάστε ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί για να κερδίσετε νέους φίλους και να λύσετε παλιές διαμάχες.

Tip #2 dvrean paixnidia . com: Στο αριστερό μέρος της οθόνης του παιχνιδιού θα βρείτε τον Taskmaster. Απλά πατήστε στην εικόνα του για να τον ενεργοποιήσετε. Στα αρχικά σας βήματα, αυτός θα σας οδηγήσει με συμβουλές και υποδείξεις πώς να κτίσετε τα χωριά σας.

Στιγμιότυπα:

[zooeffect AcLAcNLEmyYt]

Βίντεο:


http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com