Το dvrean paixnidia φέρνει κοντά σας το The Settlers Online | Dvrean Paixnidia

Χτίσε το δικό σου μεσαιωνικό βασίλειο στο The Settlers Online!

Επέκτεινε την αυτοκρατορία σου μέσω της εξερεύνησης και του εμπορίου και πολέμησε εχθρούς για να εξασφαλίσεις τη δόξα!

Η βάση κάθε αποικίας είναι ένα καλοστημένο δίκτυο διανομής αγαθών. Γι’ αυτό και θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι οι άποικοί σας έχουν πάντα αρκετές πρώτες ύλες και αγαθά στη διάθεσή τους. Για παράδειγμα με το ψωμί μπορείτε να ενισχύσετε το ανθρώπινο δυναμικό σας, ώστε οι άποικοί σας να μπορούν να τεμπελιάσουν με την ψυχή τους.

Eξερευνήστε και ανακαλύψτε νέες περιοχές για να επεκτείνετε την αποικία σας. Εκεί θα βρείτε κοιτάσματα με πολύτιμες πρώτες ύλες, αλλά θ’ αντιμετωπίσετε επίσης στρατόπεδα ληστών που θα προσπαθήσουν να σας αναχαιτίσουν. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις παράνομες δραστηριότητές τους και να επεκτείνετε την επιρροή σας;

Το “The Settlers” είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό όταν παίζετε με τους φίλους σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσετε και ν’ αλληλεπιδράσετε με άλλους παίχτες στον κόσμο του “The Settlers”. Κάντε εμπόριο με φίλους χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη λίστα φίλων, ή συνομιλήστε μαζί τους μέσω της αντίστοιχης λειτουργίας.

Αντιμετωπίστε την πρόκληση και ζήστε συναρπαστικές περιπέτειες με τους φίλους σας στον κόσμο του The Settlers. Εξερευνήστε νέα νησιά και προστατέψτε το βασίλειό σας από τις απειλές που μπορεί να συναντήσετε.

Στιγμιότυπα:

Βίντεο:

 

Aucun commentaire

To comment you need to be logged in!

http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com