Το dvrean paixnidia φέρνει κοντά σας το Shakes & Fidget. | Dvrean Paixnidia

Το Shakes & Fidget είναι ένα free-to-play online παιχνίδι με φόντο ένα φανταστικό κόσμο περιπέτειας και ιδιαίτερα επικύνδυνων αποστολών.

Επέλεξε το επίπεδο που σου ταιριάζει: πολεμιστής, μάγος ή ανιχνευτής. Δημιούργησε τον χαρακτήρα σου, δώσε όνομα στον ήρωα σου και κάνε εγγραφή άμεσα αποδέχοντας την πρώτη συναρπαστική αποστολή σου!

Μάζεψε μαγικά φίλτρα, πολύτιμα αντικείμενα και όπλα, πάλεψε στην αρένα με άλλους χρήστες, ίδρυσε μία ισχυρή φατρία και ανέβα στην κατάταξη Hall of Fame πριν τους αντιπάλους σου!

Tip #1 dvrean paixnidia . com: Πηγαίνετε στα όπλα και την πανοπλία και εξοπλιστείτε. Μετά πηγαίνετε στην ταβέρνα (πάντα να ελέγχετε και τις 3 αποστολές για να αποφασίσετε ποιά σας ταιριάζει καλύτερα). Πάρτε μερικά χρήματα, βελτιώστε την κατάστασή σας, τη δύναμη, την επιδεξιότητα και τότε και μόνο τότε μπείτε στην αρένα.

Tip #2 dvrean paixnidia . com: Αν δε σας αρέσει το επίπεδο του αντιπάλου, μπορείτε πάντα να κάνετε κλικ ξανά στο λινκ της αρένας και θα σας δοθεί ένας άλλος τυχαίος αντίπαλος.

Στιγμιότυπα:

Aucun commentaire

To comment you need to be logged in!

http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com