Το dvrean paixnidia φέρνει κοντά σας το Rising Cities | Dvrean Paixnidia


Φτιάξε την δική σου πόλη στο Rising Cities, το δωρεάν παιχνίδι για όλους τους οπαδούς των δημιουργικών και στρατηγικών παιχνιδιών! Η μεγαλούπολη σου σε περιμένει!

Στο παιχνίδι, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τη δύναμη, την οικονομία, τη στρατηγική και το χτίσιμο. Δημιούργησε μια πόλη με εκατομμύρια κατοίκους, μια μητρόπολη στο Rising Cities!

Στρατηγική και σχεδιασμός

Ο δρόμος προς την κορυφή του δωρεάν παιχνιδιού Rising Cities δεν είναι στρωμένος με ρόδα! Μόνο με σωστό σχεδιασμό, μελετημένο προϋπολογισμό και ενδιαφέρον για το καλό των πολιτών, θα μπορέσεις να κάνεις την πόλη σου ένα πραγματικό πόλο έλξης!

Χτίσε κατοικίες για τους πολίτες, μάζεψε τα νοίκια και επένδυσε τα χρήματα στη βιομηχανία, σε σταθμούς ενέργειας, στη συγκοινωνία και σε πολλά ακόμα κτίρια, τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη μια μεγαλούπολης.

Εμπόριο και βιομηχανία

Όπως κάθε πραγματική πόλη, έτσι και η μητρόπολη του δωρεάν παιχνιδιού σου, χρειάζεται πλήθος πρώτων υλών και ενέργεια. Φτιάξε μια τεράστια βιομηχανία, με την οποία μπορείς να παράγεις διαφορετικά οικονομικά αγαθά. Χρησιμοποίησε τα στην επέκταση της πόλης σου ή πούλησε τα στην αγορά και εμπορεύσου τα με άλλους παίκτες.

Η ισορροπία είναι τα πάντα

Προσπάθησε να κρατήσεις μια ισορροπία, δίνοντας προσοχή στις επιθυμίες των κατοίκων σου και τις ανάγκες της δωρεάν σου πόλης. Οι κάτοικοι προτιμούν μια πράσινη πόλη, με πολλά να τους προσφέρει. Μόνο αν είναι ευχαριστημένοι, θα έχεις κέρδη.

Στιγμιότυπα:

[zooeffect AsJAmIrE9A7c]

Βίντεο:


http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com