Το dvrean paixnidia φέρνει κοντά σας το My Lands. | Dvrean Paixnidia

Στο online παιχνίδι πολλαπλών χρηστών My Lands η αυτοκρατορία του κόσμου βρίσκεται στα χέρια του παίκτη.

H επιτυχημένη στρατηγική ανταμείβεται με πραγματικά χρήματα στο My Lands!

Την εποχή όταν τα Σκοτεινά και τα Φωτεινά Ξωτικά ζούσαν ειρηνικά, ανακαλύφτηκε η πηγή της ισχύος που μέχρι τότε ήταν άγνωστη σε όλες τις φυλές το: «Μαύρο μαργαριτάρι».

Η ισοδυναμία καταργήθηκε, επειδή η κάθε πλευρά προσπαθούσε να πάρει τον έλεγχό του στα δικά της χέρια. Η μεγάλη αυτοκρατορία διαμελίστηκε και άρχισε να μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος. Οι κάτοικοι της πόλης σε επέλεξαν ως τον κυβερνήτη τους και σου παρείχαν απεριόριστη εξουσία.

Πάρε το μέρος των ειρηνόφιλων ξωτικών, σκοτεινών ξωτικών, ιπποτών ή δαιμόνων και μπες στο κυνήγι του μαύρου μαργαριταριού που θα σου εξασφαλίσει την κυριαρχία του κόσμου!

O παίκτης καλείται να ιδρύσει πόλεις, να κτίσει κτήρια, να προπονήσει στρατούς, να εκμεταλλευτεί το εμπόριο, να συμμαχήσει με άλλους κυβερνήτες και να ανακαλύψει εγκαταλελειμμένους οικισμούς που κρύβουν πολύτιμα μαργαριτάρια!

Και μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα παίζοντας στο My Lands!

Το dvreanpaixnidia.com έψαξε και βρήκε τους τρόπους που μπορείτε να κερδίσετε πραγματικά χρήματα σε αυτό το παιχνίδι.

1. Ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να βγάλεις χρήματα είναι ο προσωπικός σου λογαριασμός. Κτίσε μια άρτια οργανωμένη και πλήρως προστατευμένη πόλη. Δημιούργησε στρατό ικανό να την υπερασπιστεί και άρχισε να την πουλάς σε άλλους παίκτες.

Μια καλά στημένη πόλη μπορεί να πουληθεί μέχρι και $1000. Μπορείς να βρεις τους αγοραστές κατευθείαν στο παιχνίδι. Για ένα μηνιαίο καλό εισόδημα προτείνεται η δημιουργία πολλών πόλεων ταυτόχρονα μία σε κάθε server. Με λίγα λόγια αν η στρατηγική σου δείχνει να αποδίδει αντίγραψέ την και σε άλλους server.

2. Ο πιο εύκολος τρόπος να κερδίσεις χρήματα είναι από τα Ερείπια και τις Αλμυρές Λίμνες. Αυτή τη στιγμή οι ποσότητες Μαύρων Μαργαριταριών στα ερείπια έχουν αυξηθεί. Για παράδειγμα, από τα Ερείπια του επιπέδου 7 είναι εύκολο να πάρεις από 50 000 μέχρι 100 000 Μαργαριτάρια.

Αυτό θα πει ότι για μια επιτυχημένη επιδρομή μπορείς να πάρεις $500 – $1000. Θα χρειαστεί και πρέπει να ψάξεις για Ερείπια, αλλά την ίδια στιγμή μπορείς να κάνεις το έργο σου ευκολότερο: υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσεις πληροφορίες για την τοποθεσία Ερειπίων από άλλους παίκτες δίνοντας πόρους του παιχνιδιού.

Για να πάρεις όσα Μαύρα Μαργαριτάρια μπορείς δεν είναι απαραίτητο να διατρέχεις ολόκληρο το χάρτη για να βρεις Ερείπια. Είναι πολύ πιο εύκολο να κτίσεις μια δυνατή αναπτυσσόμενη οικονομία και να κάνεις δημοπρασίες.

Τέτοιες δημοπρασίες πρέπει να γίνονται με τακτική έτσι ώστε παίκτες με καλό “πορτοφόλι” χρυσών νομισμάτων να μπορούν να αγοράζουν. Μπορείς να εξασφαλίσεις επιπλέον χρυσό πουλώντας πόρους του παιχνιδιού.

Η διαδικασία εξόρυξης Μαργαριταριών στη Λίμνη είναι χρονοβόρα αλλά σταθερή και με συνέπεια. Αυτή η μέθοδος είναι καλή για την απλότητά της. Βρίσκεις μια Αλμυρή λίμνη, κτίζεις ένα ορυχείο Μαργαριταριών και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια μπορείς εύκολα να φτάσεις μέχρι τα $200 μόνο από τη Λίμνη.

Για να αυξήσεις το ποσό είναι καλό να δουλεύεις αρκετές λίμνες ταυτόχρονα. Και πάλι αν θες, μπορείς να αγοράσεις τις συντεταγμένες τους από άλλους παίκτες δίνοντας πόρους του παιχνιδιού.

Μπορείς να κερδίσεις περισσότερα χρήματα με τους παραπάνω τρόπους, εργαζόμενος συλλογικά. Δημιούργησε ένα Clan με αξιόπιστους φίλους σου. Με αυτό τον τρόπο, ενεργοί παίκτες μπορούν να κερδίσουν πάνω από $300 δολάρια το μήνα.

Μπορείς να έχετε κάποια επιπλέον πηγή εισοδήματος παρέχοντας προστασία σε αρχάριους παίκτες με αμοιβή.

3. Ο πιο ενδιαφέρον και κερδοφόρος τρόπος για να πάρεις χρήματα γρήγορα χωρίς προβλήματα είναι να πάρεις μέρος στο “Faction War” ή “Φατρία Πολέμου”. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα λάβεις την αποστολή “Faction War” και μπορείς να εγγραφείς στον ομώνυμο server.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Κόσμος είναι διαιρεμένος σε δύο ίσα μέρη που ελέγχονται από 2 Φατρίες: τη Φατρία του Φωτός και τη Φατρία του Σκότους. Το κέντρο του Κόσμου είναι ένα Επικό Ερείπιο όπου τα Μαύρα μαργαριτάρια συσσωρεύονται όσο οι παίκτες ξοδεύουν χρήματα στο παιχνίδι. Ο server έχει ένα βραβείο το οποίο μεγαλώνει κάθε φορά που οι παίκτες βάζουν χρήματα στο παιχνίδι.

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να καταστραφούν όλες οι πρωτεύουσες την αντίπαλης φατρίας. Αν 4 μήνες μετά την έναρξη του παιχνιδιού δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος, τότε ενεργοποιείται ο Αρμαγεδδών.

Κατά τη διάρκεια του Αρμαγεδδών, τέρατα πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο και επιτίθενται σε όλους τους παίκτες. Αυτοί που θα επιβιώσουν σε αυτόν τον αιματηρό πόλεμο και τον Αρμαγεδδών, θα μοιραστούν το βραβείο που κυμαίνεται συνήθως στα $15000 μέσο όρο. Το ποσό που έχεις κερδίσει θα αυξηθεί αφότου ληστέψεις το Επικό Ερείπιο.

Ελπίζουμε αυτές οι τεχνικές και οι μέθοδοι να σας βοηθήσουν να κερδίσετε πραγματικά χρήματα από αυτό το online παιχνίδι. Αν βρείτε επιπλέον τρόπους που μπορεί κάποιος να πάρει χρήματα σε αυτό το παιχνίδι μοιραστείτε τους μαζί μας για να τους μοιραστούμε κι εμείς με τους άλλους επισκέπτες του dvreanpaixnidia.com.

Aucun commentaire

To comment you need to be logged in!

http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com