Το dvrean paixnidia φέρνει κοντά σας το Ikariam | Dvrean Paixnidia


Ο ήχος της θάλασσας, μια απέραντη παραλία και ήλιος! Σε κάποιο μικρό νησάκι, κάπου στη Μεσόγειο, ένας αρχαίος πολιτισμός ανθίζει! Υπό την ηγεμονία σου ξεκινά μια εποχή πλούτου και επεκτατισμού. Καλωσόρισες στο Ikariam

Ξεκινώντας το Ikariam, η μόνη σας ιδιοκτησία είναι ένα μικρό κομμάτι γης, σε μια ακτή. Μπορείτε να το μεταμορφώσετε σε μια αναπτυσσόμενη πόλη και πρωτεύουσα μιας παντοδύναμης νησιωτικής αυτοκρατορίας;

Υπάρχουν πέντε πόροι που κατανέμονται στα νησιά του κόσμου:
Οικοδομικό Υλικό, Κρασί, Μάρμαρο, Κρύσταλλος και Θείο.
Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οπωσδήποτε θα χρειαστείτε πολύ ξύλο. Διορίστε εργάτες προκειμένου να πάρετε ξύλο και να επεκτείνετε τα αποθέματα πόρων μαζί με άλλους παίκτες στο νησί!

Αφότου έχετε ταξινομήσει τις προμήθειες των πόρων σας, μπορείτε να αρχίσετε να επεκτείνετε την πόλη σας. 1. Στην Ακαδημία, μπορείτε να κάνετε τρομερές ανακαλύψεις κι εφευρέσεις. 2. Με τους Στρατώνες, μπορείτε να εκπαιδεύσετε στρατιώτες.

3. Χτίζοντας ένα εμπορικό λιμάνι κι εμπορικά πλοία, θα σας επιτρέψει να εμπορεύεστε πόρους και αγαθά με άλλους παίκτες.

Τέσσερις έμπιστοι σύμβουλοι βρίσκονται στο πλευρό σας, δίνοντάς σας όλες τις επίκαιρες πληροφορίες, ώστε να έχετε πάντα το προβάδισμα.
Όταν φωτίζονται, σημαίνει πως κάποιο νέο μήνυμα υπάρχει για εσάς. Έτσι θα μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις από τους Συμβούλους σας.

Μπορείτε να αλλάξετε την όψη του Ikariam όπως σας αρέσει. Από την άποψη του κόσμου πάνω στο χάρτη του νησιού στην άποψη της πόλης.

Τώρα έχετε μάθει όλα τα σημαντικά πράγματα για το ξεκίνημα – πρέπει μόνο να εγγραφείτε (δωρεάν!) και τότε θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!

Στιγμιότυπα:


http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com