Το dvrean paixnidia φέρνει κοντά σας το Forge of Empires. | Dvrean Paixnidia

Το Forge of Empires είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής το οποίο παίζεται μέσω ενός browser. Στο παιχνίδι αυτό δημιουργείς την πόλη σου και την ακολουθείς από την αρχή της Λίθινης Εποχής και ανά τους αιώνες. Χτίσε κατασκευές χαρακτηριστικές της κάθε εποχής και επέκτεινε την σφαίρα επιρροής σου μέσω στρατιωτικών εκστρατειών και επιδέξιων συμφωνιών. Με έναν δυνατό στρατό και την σωστή τακτική, θα υποδουλώσεις τους εχθρούς σου και θα δημιουργήσεις μια τεράστια αυτοκρατορία.

Στο Forge of Empires ελέγχεις την τύχη της πόλης σου μέσω διαφορετικών ιστορικών περιόδων. Θα έρθεις αντιμέτωπος με συναρπαστικές αποστολές και απαιτητικές προκλήσεις.

Περίοδοι

Αρχίζοντας στη Λίθινη Εποχή, αναζητάς είδη κτιρίων και τεχνολογίες για να περάσεις στην επόμενη περίοδο με τον οικισμό σου.

Μονό παιχνίδι εκστρατείας από ένα παίκτη (Single-player campaign)

Σε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι εκστρατείας, μπορείς να χτίσεις μια ακμάζουσα πόλη και να γίνεις ο κυρίαρχος όλης της ηπείρου.

Έρευνα

Εξερεύνησε τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ανθρωπότητας και απόκτησε πρόσβαση σε πιο προηγμένες μονάδες, σε σπάνια αγαθά και σε εντυπωσιακά κτίρια.

Σχεδιασμός πόλης

Οδήγησε την πόλη σου σε διάφορες εποχές στην ιστορία της ανθρωπότητας. Δημιούργησε μοναδικά κτίρια που θα κάνουν την πόλη σου εντυπωσιακή.

Μάχη

Πολέμησε σε συναρπαστικές μάχες και κέρδισε με τη βοήθεια των ειδικών ικανοτήτων των δυνάμεών σου καθώς και της φύσης του εδάφους.

Παίχτης εναντίον παίχτη

Προκάλεσε φίλους και αντιπάλους σε μια μονομαχία στο πεδίο της μάχης και αξιοποίησε την τακτική σου για να τους δώσεις ένα μάθημα.

Στιγμιότυπα:

Βίντεο:

Aucun commentaire

To comment you need to be logged in!

http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com