Παιχνίδια browser | Dvrean Paixnidia – Part 2


Δράση γεμάτη με κυνηγητά και συναρπαστικές αποστολές σε περιμένουν στο DarkOrbit! Απομακρυσμένοι γαλαξίες γεμάτοι κινδύνους σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις. Γίνε ένας τολμηρός αστροναύτης και αγωνίσου με την εταιρεία σου.

Το DarkOrbit είναι το απόλυτο διαστημικό παιχνίδι. Εκατομμύρια παίκτες αλωνίζουν τους γαλαξίες, αναζητώντας συνεχώς πρώτες ύλες, οπλισμένοι για κάθε μάχη.

Το TRAVIAN είναι ένα παγκοσμίως γνωστό παιχνίδι browser. Σαν παίκτης του TRAVIAN θα κτίσεις την αυτοκρατορία σου, θα φτιάξεις στρατό και θα πολεμήσεις με τους συμμάχους σου για την κατάκτηση του server. Μάθετε την τέχνη της αρχαίας τακτικής σαν Ρωμαίος, Γαλάτης ή Τεύτονας!

Tip #1 dvrean paixnidia . com: Αν δεν έχετε ξαναπαίξει TRAVIAN προτιμήστε τη φυλή των Γαλατών.

Το Goal United είναι ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά sport manager παιχνίδια παγκοσμίως! Γίνε ο μάνατζερ της ομάδας σου, διαχειρίσου αγώνες, διάταξη και μεταγραφές και συναγωνίσου με manager από όλο τον κόσμο!

Δε χρειάζεται εγκατάσταση!

Φτιάξε τη δική σου σιδηροδρομική αυτοκρατορία! Το Rail Nation σου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσεις τη δική σου εταιρεία σιδηροδρόμων.

Διευθέτησε αποτελεσματικές διαδρομές, παράδωσε αγαθά που βρίσκονται σε ζήτηση, ανάπτυξε νέες τεχνολογίες και αναβάθμισε το σιδηροδρομικό σταθμό σου σε 6 διαφορετικές περιόδους.

Συντρίψτε τους εχθρούς σας και κατακτήστε τον κόσμο – ένα κάστρο κάθε φορά!

Το Empire είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής όπου οι παίκτες μπορούν να φτιάξουν το δικό τους κάστρο, να δημιουργήσουν ισχυρό στρατό και να πολεμήσουν σε επικές μάχες παικτών εναντίον παικτών σε ένα δυναμικό παγκόσμιο χάρτη.

Ενώστε δυνάμεις με φίλους και ετοιμαστείτε για μια κολοσσιαία σταυροφορία για την κατάκτηση του χάρτη. Τελειοποιήστε τη στρατηγική σας στη μάχη και αυξήστε τα σύνορα της αυτοκρατορίας σας.

Δημιούργησε υποδομές και ισχυρό στόλο για να μεταμορφώσεις τον κόσμο σου σε μια παντοδύναμη αυτοκρατορία ικανή να κηρύξει πολέμους και να υπερασπιστεί τις αποικίες της.

Επίβαλε τη θέλησή σου σε όλο το σύμπαν. Η επιλογή είναι δική σου! Θα τρομοκρατήσεις την περιοχή γύρω σου; Ή θα σπείρεις τον φόβο στις καρδιές αυτών που χτυπάνε τους αβοήθητους;

Ο θείος Γιώργος σου άφησε τη φάρμα του, η οποία δυστυχώς είναι σε κακή κατάσταση.

Χρησιμοποίησε τις επιχειρηματικές σου ικανότητες και τη βοήθεια των γειτόνων, της οικογένειας και των φίλων σου για να την κάνεις να ευημερήσει και πάλι.

Ο ήχος της θάλασσας, μια απέραντη παραλία και ήλιος! Σε κάποιο μικρό νησάκι, κάπου στη Μεσόγειο, ένας αρχαίος πολιτισμός ανθίζει! Υπό την ηγεμονία σου ξεκινά μια εποχή πλούτου και επεκτατισμού.

Ξεκινώντας το Ikariam, η μόνη σας ιδιοκτησία είναι ένα μικρό κομμάτι γης, σε μια ακτή. Μπορείτε να το μεταμορφώσετε σε μια αναπτυσσόμενη πόλη και πρωτεύουσα μιας παντοδύναμης νησιωτικής αυτοκρατορίας;

Δημιούργησε μια οικονομική αυτοκρατορία την Εποχή του Μεσαίωνα!

Κατασκεύασε κτήρια από μια λίστα 800 διαφορετικών κτηρίων, διαχειρίσου τους πόρους σου και δες το νησί σου να μεγαλώνει και να ευημερεί.

Επέκτεινε τις εμπορικές σου δραστηριότητες εκτός νησιού και έλα αντιμέτωπος με την πρόκληση μιας αυτοκρατορίας!

Ανακάλυψε νέες περιοχές και ζήσε συναρπαστικές περιπέτειες και μονομαχίες στο The West! Η Δύση σε περιμένει!

Ακολούθησε τα βήματα διάσημων Ηρώων της Δύσης όπως ο Jesse James, ο Billy the Kid και ο Buffalo Bill.

Γίνε πιστολέρο προκαλώντας άλλους παίκτες σε μονομαχία. Απόδειξε τις ικανότητες σου στο τραπέζι του πόκερ, κάνε επιθέσεις σε φρούρια και γίνε ο πιο τρομερός ήρωας της Άγριας Δύσης!


http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com