Δωρεάν παιχνίδια | πολεμικά | dvrean paixnidia | stratigikis – Part 3

Οδήγησε την ομάδα σου στην επιτυχία φτιάχνοντας αξιόπιστα μονοθέσια, δημιουργώντας σωστές στρατηγικές αγώνα, προσλαμβάνοντας το σωστό προσωπικό και κάνοντας μελλοντικά σχέδια.

Διάλεξε την καλύτερη στρατηγική σύμφωνα με τις ικανότητες του οδηγού σου και την πρόβλεψη καιρού, κέρδισε αγώνες και γίνε ο κορυφαίος Μάνατζερ στο Grand Prix Racing Online!

Το ZooMumba είναι το πιο τρελό παιχνίδι ζωολογικού κήπου!

Φτιάξε στο ZooMumba τον προσωπικό σου ζωολογικό κήπο με τα όλα του: Κλουβιά ζώων, μονοπάτια, περίπτερα και ατραξιόν όπως και πολλά διακοσμητικά! Οι επιλογές του παιχνιδιού είναι τεράστιες και κανείς δε θα μείνει ανικανοποίητος!

Έχοντας πρώτα κατασκευάσει τους ανάλογους χώρους, βάλε στο ZooMumba τα ζωάκια σου και ξεκίνα με χάδια, στοργή, φροντίδα και φυσικά τροφή. Έτσι τα κρατάς πανευτυχή.

Στο War of Titans σε περιμένουν αιμοβόρες και ανεπανάληπτες μάχες. Εδώ τίποτα δε χαρίζεται. Μπες στις αμέτρητες αρένες και αντιμετώπισε το πεπρωμένο σου. Θα αφήσεις το φόβο να σε συνεπάρει ή θα γίνεις ο απόλυτος ήρωας;

Εξόπλισε το μονομάχο σου με όλα όσα χρειάζεται: Στη διάθεσή σου έχεις όπλα, εξοπλισμό προστασίας και διάφορα κράματα. Βρες το όπλο που σου ταιριάζει. Η συναρπαστική ιστορία στο παρασκήνιο αυτού του παιχνιδιού θα σε εξιτάρει.

Κάνε βουτιά στον μαγευτικό υποθαλάσσιο 3D κόσμο του Deepolis, αντιμετώπισε τους κινδύνους του βυθού σαν κυβερνήτης του υποβρυχίου και ζήσε τον ενθουσιασμό κατά την παραμονή σου στο βυθό.

3 παρατάξεις συμμετέχουν σε μία μάχη μεταξύ ζωής και θανάτου. Διάλεξε μεταξύ των ουδέτερων Nauts, των γνωστών για τα προηγμένα αμυντικά τους συστήματα Scion και των πλέον στρατιωτικοποιημένων Jafnhar.

Aucun commentaire

To comment you need to be logged in!

http://www.dvreanpaixnidia.com

free games

δωρεάν παιχνίδια - dvrean paixnidia

dvrean paixnidia - το dvrean paixnidia αξιολογεί και

περιγράφει για σας δωρεάν παιχνίδια browser, πολεμικά και στρατηγικής. σας ...

dorean paixnidia

dvreanpaixnidia.com

δωρεάν παιχνίδια

free paixnidia

http://dvreanpaixnidia.com