War of Titans

war of titans

Στο War of Titans σε περιμένουν αιμοβόρες και ανεπανάληπτες μάχες. Εδώ τίποτα δε χαρίζεται. Μπες στις αμέτρητες αρένες και αντιμετώπισε το πεπρωμένο σου. Θα αφήσεις το φόβο να σε συνεπάρει ή θα γίνεις ο απόλυτος ήρωας;

 

Εξόπλισε το μονομάχο σου με όλα όσα χρειάζεται: Στη διάθεσή σου έχεις όπλα, εξοπλισμό προστασίας και διάφορα κράματα. Βρες το όπλο που σου ταιριάζει. Η συναρπαστική ιστορία στο παρασκήνιο αυτού του παιχνιδιού θα σε εξιτάρει.

 

Το War of Titans είναι το ένα και μοναδικό παιχνίδι μονομάχων. Ετοιμάσου για τη μάχη της ζωής σου και έλα αντιμέτωπος με χιλιάδες πραγματικούς μονομάχους.

 

Ταξίδεψε στις πιο σκοτεινές γωνιές της αρχαίας Ευρώπης! Με κάθε επίπεδο ξεκλειδώνεις νέες επαρχίες, οι οποία περιέχουν πολλές νέες αποστολές, μονομαχίες, αγορές και πολλά ακόμα! Μπορείς ακόμα να δημιουργήσεις την προσωπική σου αρένα για θρυλικές σφαγές!

 

Εμπρός λοιπόν για το αρχαίο Κολοσσαίο! Η απόλυτη δόξα και ο απέραντος πλούτος σε περιμένουν! Τράβηξε το σπαθί σου, βούτηξε στην περιπέτεια και γίνε ο μοναδικός Τιτάνας ανάμεσα στους Τιτάνες.

 

Παίξε τώρα δωρεάν!

 

 

Στιγμιότυπα:

[zooeffect AgHAMObM3MLc]

 

Βίντεο:

 

Written by: Dvrean Paixnidia